Mobile App Development

Kun jij je jouw dagelijks leven nog voorstellen zonder smartphone en tablet? Mobiele apparaten zijn algemeen gemeengoed en niet meer weg te denken. Bedrijven en sectoren zijn de afgelopen jaren volledig getransformeerd en beschikken altijd over de meest actuele en relevante gegevens. Waar dan ook, op elk moment van de dag. Hoe gaat jouw organisatie mee in die razendsnelle ontwikkelingen? Wat wordt jouw volgende stap?

LEES MEER

Apps voor elke doelgroep. En elk platform.

Citrus ontwikkelt applicaties voor B2B en B2C, ongeacht of het nu gaat om het platform voor Android, iOS of Windows. Naast smartphones en tablets realiseren we ook apps voor wearables, zoals smartwatches en activity trackers. Zo dragen we bij aan de revolutie van The Internet of Things. Hoe ga jij daarin mee? Vertel ons over jouw behoeften en devices. Wij hebben de expertise voor jouw optimale app.

Altijd de ruimte. Op elk moment.

Onze aanpak bestaat altijd uit een mock-up, waarmee we samen de contouren van de app vastleggen. Eventueel leggen we in deze fase ook extra nadruk op design. We werken agile, maar weten uit ervaring dat het prettig is als jij je in een vroeg stadium een beeld kunt vormen van wat we gaan ontwikkelen. Je krijgt van ons altijd de ruimte om aanpassingen door te voeren volgens de scrum-werkwijze.

Hybrid of native?

Pakken we jouw project voor een app op, dan vragen we je al snel of je voor hybrid of native gaat. Dus lichten we je die twee termen graag alvast even toe:

  • Hybrid: meestal ons advies voor een eenvoudige app. Een hybride app wordt één keer ontwikkeld en opereert op Android, iOS en Windows. Je levert wel in als het gaat om de mogelijkheden per platform. De kosten zijn over het algemeen lager dan die van een native aanpak.
  • Native: doorgaans the way to go voor complexere apps. Native ontwikkeling houdt in dat je de app in de native-taal van élk platform ontwikkelt. Dit vergt extra inspanning, maar levert een app op die naadloos aansluit op elk platform en waarmee je alle mogelijkheden optimaal benut.

Klaar voor de volgende stap?

Afhankelijk van je behoefte adviseren wij je graag over de beste aanpak. Budget is uiteraard belangrijk. Net als de vraag hoe complex de gewenste functionaliteiten moeten zijn.

Mobiele apps

#CBS voor PeoplesCorner

Samen met Citrus ontwikkelde Peoples Corner een uitgebreid cms met bijpassende apps voor iOS en Android. Ook is de marketingcontent aan te passen naar look en feel. En dat alles voor optimale controle bij de gebruiker.