Softwareontwikkeling als maatwerk

Automatisering vraagt om inzicht. Om inzicht in bedrijfsprocessen, behoeften en doelstellingen. Daarom gaan we bij Citrus nooit zomaar voor je aan de slag. We willen je organisatie eerst leren kennen en snáppen waar het jou om gaat. Softwareontwikkeling reikt verder dan alleen een technisch vraagstuk. Het gaat uiteindelijk om het digitaliseren van één of meerdere processen. Zodat jij straks kosten bespaart. Of nieuwe kansen benut. Of wellicht allebei.

LEES MEER

Automatisering waarmee je kansen benut

We kunnen wensen en eisen voor softwareontwikkeling heel sec vertalen. Maar zeg nou zelf, daarvoor werk je toch niet met ons samen? Liever zetten we onze kennis en ervaring in om voor jou nieuwe kansen te creëren en besparingen te realiseren. Om onvoorziene kansen uiteindelijk volop te benutten. Om straks werkelijk alles uit automatisering te halen, verdiepen we ons eerst in de onderliggende software en doen we zoveel mogelijk inzicht op in jouw bedrijfsprocessen. Alleen dan pakken we zaken zo effectief mogelijk aan. En dat uiteraard veilig én integer, als integraal onderdeel van alles wat we doen. Kwaliteit leveren is niet zomaar iets wat zeggen. Het zit verweven in ons DNA.

Naadloze integratie

Onze ontwikkelteams hebben de keuze uit een breed scala aan technologieën om jouw softwareapplicatie te realiseren. Citrus gebruikt daarbij uiteraard de oplossingen van eventuele bestaande pakketleveranciers. Ook zijn we thuis in integratie of koppelingen met bestaande pakketten.

Tussentijds overleg

Samen met jou komen we tot de meest optimale oplossing. We laten je dan ook graag regelmatig zien wat we hebben gedaan. Een transparante werkwijze is van cruciaal belang. Alleen zo kunnen we tijdig bijsturen waar nodig. Een open een eerlijke samenwerking is waar het ons wat betreft mee begint. En dat merk je, bij alles wat we doen.

Webapplicaties

OnView door Linfosys

Linfosys wilde innoveren en de bestaande applicatie voor bewindvoering ombouwen naar de nieuwste HTML-standaarden. Samen met developers van Linfosys maakten wij hun uitgebreide pakket gereed voor de toekomst.