Werkwijze

Bij Citrus prikkelen we je graag om nieuwe wegen in te slaan met bewezen technieken. We houden ervan om iets nieuws te creëren, daar waar nog geen kant-en-klare oplossing is. We houden van helder communiceren, zodat je altijd weet hoe het gaat met je project. Flexibiliteit zit in onze genen, waardoor we kunnen garanderen dat het eindresultaat altijd precies is wat je er in het begin van verwachtte. Of waarvan je tijdens het project besefte dat je het nodig hebt. Experts noemen dat agile. Wij vinden het logisch.

MEER OVER SCRUM

Agile en scrum

Wie agile werkt, pakt complexe en aan verandering onderhevige vraagstukken flexibel en effectief op. Eén van de agile-methodieken is scrum, waarbij een multidisciplinair team zelfstandig en samen aan een project werkt op basis van vaste en vooraf gedefinieerde rollen. De developers vervullen samen één rol, zoals ook de product owner en scrum master dat ieder voor zich doen.

Kenmerkend voor scrum zijn de sprints van enkele weken, bedoeld om telkens een product of deelproduct op te leveren. Hierbij is transparant wát er gebeurt, zijn er regelmatig ‘inspectie-momenten’ en kan er dus ook bijsturing plaatsvinden. Er is kort gezegd altijd voortgang. Ook voorkom je met scrum dat je na een langdurige en intensieve ontwikkelperiode een product oplevert dat niet overeenkomt met de verwachtingen van de klant. Het hele team – van product owner, scrum master tot en met de developers – is samen verantwoordelijk voor het project.

Webapplicaties

OnView door Linfosys

Linfosys wilde innoveren en de bestaande applicatie voor bewindvoering ombouwen naar de nieuwste HTML-standaarden. Samen met developers van Linfosys maakten wij hun uitgebreide pakket gereed voor de toekomst.