Software Applicatie

OnView door Linfosys

Ontwikkelaar maakt eigen software futureproof

Het bedrijf Linfosys ontwikkelt de software OnView, dat ondersteuning biedt voor bewindvoering, schuldhulpverlening, cliëntregistratie en andere inkomensbeheerfuncties. OnView is een overzichtelijk programma voor bewindvoerder(s) op een afgesloten webpagina. Bewindvoerders kunnen er cliëntgegevens gemakkelijk mee overzien en inkomens beheren.

De uitdaging

De ontwikkeling van OnView gebeurt altijd in Microsoft Silverlight (in combinatie met een VB.Net backend). Silverlight krijgt echter steeds minder ondersteuning door browsers. Linfosys stond dus voor de vraag hoe het OnView ook in de toekomst kon gebruiken.

De oplossing

Linfosys zette samen met Citrus de hele user interface om naar HTML5 en zorgde zo voor ondersteuning door alle browsers. Schermen kregen een nieuwe indeling, opmaak en functionaliteit. We voegden handigheden en verbeteringen toe en daarmee een betere gebruikerservaring. Ook droegen onze ontwikkelaars kennis van HTML5 en MVC over, zodat de ontwikkelaars van Linfosys de software zelfstandig kunnen doorontwikkelen.

Citrus is een goede en fijne partner. Inhoudelijkheid, meedenken en flexibel zijn waarden die bij Citrus passen. Onze mensen en de mensen van Citrus hebben samengewerkt als één team. Korte lijnen en open communicatie.

Vincent Vorster, Linfosys, 2016