Software Applicatie

TeleToets voor onderwijs en overheid

Software voor de gehele examenlogistiek

Andriessen ondersteunt al bijna 25 jaar digitale toetsing. Altijd aangeboden vanuit het SaaS-model. Tot de gebruikers van TeleToets horen onder meer examenbureaus en de overheid.

De uitdaging

TeleToets moet wereldwijd 24 uur per dag beschikbaar zijn in verschillende talen. Ook moet het systeem beveiligd zijn tegen fraude door security breaches. Dat vraagt om updatemechanismen en continu onderhoud, zowel voor de online als offline versie. Bovendien staat gebruiksgemak altijd voorop, voor zowel de examenkandidaat als de gebruiker van de software.

De oplossing

Gebruikers kunnen met een internetverbinding altijd gebruikmaken van TeleToets. Het systeem herkent de verschillende tijdzones en ondersteunt naast het Latijnse schrift meerdere talen. Zelfs wanneer de schrijfrichting van rechts naar links is. Naast gesloten, automatisch na te kijken vragen kent TeleToets een uitgebreide correctielogistiek voor open vragen. Correctoren krijgen een notificatie wanneer correctiewerk klaarstaat. Ze kunnen dit online nakijken en vervolgens het resultaat naar de kandidaat sturen. Ook kent TeleToets meerdere specifieke oplossingen, voor onder meer het printen van diploma’s en getuigschriften. Noem TeleToets gerust veelzijdig. En betrouwbaar en gebruiksvriendelijk bovendien.