Mobiele Applicatie

TexOnline-App

Stomerij aan huis

Een ondernemer, een visie, een plan. Daaruit komen de mooiste dingen. Zo ook de Texonline-app. Een app waarmee je eenvoudig je kleding kan laten ophalen, reinigen en weer thuis brengen op de momenten dat het jou uit komt. Je geeft op wat je wilt laten reinigen, bepaalt het moment wanneer de spullen opgehaald kunnen worden en bepaal wanneer je ze weer retour wilt laten brengen. Daarna zorgt Texonline voor de rest.

De uitdaging

Wie kent het niet. Je hebt een kostuum aan de kapstok hangen dat gestoomd moet worden, een dekbed of dat ene mooie bloesje dat niet gewassen mag worden, of die favoriete trui die gestopt moet worden omdat er een gaatje in zit. Maar het ontbreekt aan tijd om het naar de stomerij te brengen. Zelfs de schoenen die verzoold moeten worden staan onder diezelfde kapstok te wachten. Wat nou als iemand het bij je thuis komt ophalen, je spullen stoomt, wast of repareert en het weer terug brengt op het voor jou perfecte moment. Zo is het idee geboren van de online stomerij Texonline.

De oplossing

Er is door Texonline gekozen voor een stappenplan waarbij het platform mee kan groeien met het succes van de onderneming. We zijn gestart met een app waarmee je een bestelling kan doen met daarin de spullen die je klaar hebt staan, op welk moment die opgehaald moeten worden en op welk moment die teruggebracht moeten worden. In eerste instantie enkel de app omdat die eenvoudig te distribueren is, gemakkelijk werkt en in een later stadium goed te koppelen is aan een online platform.

Texonline is een initiatief van Stomerij Texon uit Tilburg.